20 nov 2017, 21:17

От мама и за нея... 

  Poesía » Verso libre
497 1 3

От мама и...за нея...

 

...Този ден, в който ти започна

е моето начало и вечност...

Този красив и цветен ден

рисуван в мир и светлина...

 

Не коленичи пред пречките,

гледай само напред и нагоре,

мечтай и мечтите сбъдвай

и прегръщай с добрината си...

А когато си тъжна не забравяй

звездите на небето и аз сме с теб...

Птичката освободи от клетката...

и сърцето ти винаги тъй ще тупти...

 

Винаги ще имаш подкрепата ми,

заедно ще бъдем двете всеки път...

и пеперудата ще литне от пашкула...

в обятията ти аз започнах да обичам...

 

17 ноември...

 

1995 - 2017 - ∞

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Благодаря ти, мила мамо че си моето начало...!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова мило и хубаво!
  • Благодаря ти, Влади! Бъди все така вдъхновен!
    Благодаря от сърце на всички прочели!
  • Красиво посвещение, изпълнено с толкова много обич! Поздравления, Лили!
    "Винаги ще имаш подкрепата ми,
    заедно ще бъдем двете всеки път...
    и пеперудата ще литне от пашкула...
    в обятията ти аз започнах да обичам..."
Propuestas
: ??:??