6 ago 2020, 18:34

От мен към теб 

  Poesía » De amor
816 0 0

От мен към тебе
 

Когато те обичам, без очакване,
и любовта ми още те гради
и не чакам твоите признания, 
нито тихо шепна остани!

 

Когато много ми е топло, че те има
само в твоите мечти,
когато си свободен от моите изисквания. 
Върви и своя път гради.

 

Когато пак те срещна ще съм друга
в погледа ми всичко прочети,
Обичам те и няма да ти кажа:остани. 
Продължи, щастливо своя път си продължи!

 

Ако мечтите ни намерят път
и този път пресича моето време,
тогава пак обичта си прояви
и тя, да има път от мен, към тебе!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??