19 mar 2021, 16:31

От нула 

  Poesía
580 1 1

Уморих се от този грозен свят.

Уморих се от алчността и фалша.

Уморих се да чакам спасител непознат.

Единственото, което остана да ме крепи, е вяра.

 

Уморих се да почитам идоли измислени.

Уморих се да следвам нечии „трендове“.

Уморих се да търся с лупа в ехидни очи истини.

Отказвам да търся одобрение, за да имам „френдове“.

 

Уморих се от човешкото лицемерие.

Уморих се да се страхувам от смъртта.

Уморих се от индивиди, затънали в безхаберие.

Продължавам напред по-добре сама.

 

Уморих се чужди изисквания да покривам.

Уморих се да се боря за нечия любов.

Уморих се заради други мечтите си да убивам.

Започвам от нула да изграждам живот нов.

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Отново точно казано. Да, и на мен ми трябваше известно време, за да стигна до същите изводи. За съжаление, малко са събудените все още или още не съм срещнала много такива.
Propuestas
: ??:??