23 abr 2008, 11:16

От това и двама ни ще ни боли 

  Poesía » Otra
1219 0 6

Да обичам без пощада,

така сърцето нареди,

да търся другаде омраза,

там, където никога преди,

да пия от устните отрова,

това за мене значиш ти,

да искам любов, а

да знам, че от това и двама ни

ще ни боли...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??