14 may 2016, 19:46  

... от тук до там и на обратно... 

  Poesía » Otra
399 0 2

Пътувам с теб. От тук до там

и на обратно. Животът ни-волан,

извърта пътищата многократно.

 

Посрещат ни. Изпращат ни. Очакват.

Вали. Препича. Пак вали, и все е някак

предсказуемо. Еднакво. В очите- облак.

 

В мислите- мъгла. В косите- влага.

В костите- дълга. В мотора- шум.

В умората- усмивка. В отбивката- почивка.

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??