13 may 2013, 15:42  

От залеза да грабна... 

  Poesía » Filosófica
529 0 0

Сред сивото - там някъде, остава недовършена,

без нежност и без огън, една любов - прекършена.

 

Изгубват се мечтите - от вятъра отнесени,

солени са сълзите, но сладки - с дъжд примесени.

 

Понякога изглежда - животът спи в забрава,

но после неочаквано - премеждия раздава.

 

Не искам друго - само от залеза да грабна,

горещо да ме стопли в прегръдка - безпощадна...

© Теодора Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??