12 may 2016, 1:03  

...Отдалечи се от мен...(1) 

  Poesía » De amor
265 0 4

 

...Отдалечи се от мен...

 

Отдалечи се от мен, преди да направя така, че да те нараня-

Небето ти от синьо ще стане сиво, защото аз вече вървя под бурята...

Мъгливо е, няма топлина и слънце, само болката ми...

Отдалечи се от мен, избягай бързо, че аз вече да не мога да те видя...

Но знай, че дори да те моля да си тръгнеш, не искам да загубя...!

 

Светлината вече не достига...до мен...

Не тръгвай с мен бос по болката...

не преминавай от тук!

Над теб все още бди ангел...

Аз се предадох, за да ми се покаже истината...,

тази която ще ти посочи изхода...!

 

И стой далеч от моята любов...

Аз знам, че все още имаш време да се спасиш...

Не съм това, което може да те ощастливи....

и съжалявам, че не можеш да ми вярваш, както ми вярваш...

 

Но, ако ти все още ми вярваш, след това, което ти казах

след като те излъгах, че те мразя,

и че искам са се отдалечиш от мен-

риска си е твой, но не знам дали ще ти позволя...!

 

Ще разбереш, че съм много добра

в това да излъчвам и причинявам страдание...

на тези, които най - много обичам...!

 

Отдалечи се от мен, защото аз не те заслужавам,

искам по - бързо да се покая, да се върна към себе си и да не ти казвам всичко това...

Отдалечи се от мен, избягай бързо, че аз вече да не мога да  те видя...

Но знай, че дори да те моля да си тръгнеш, не искам да загубя...!

 

Светлината вече не достига ...до мен...

Не ходи с мен бос по болката...

Над теб все още бди ангел...

Аз му се предадох, за да ми се покаже истината...!

Но, май само ти я прозря и в нея повярва,

единствената, която не ти казах,

за която не те излъгах

и която премълчах- Обичам те!

 

И колкото и да се опитвах да те отдалеча,

ти разбра всичко

във пътя ме вкара, прероди ме, възвърна ме...

и ми отвърна...:

„Кой ти каза на теб, че не си щастието ми?!

Не ми пука, че ще страдам...искам

просто да живея в любовта ти...,

няма да те пусна, няма да те загубя!”

 

Тогава аз също разбрах:

Само ти си щастието и светлината...!

И ще се боря заедно с теб!-

за нас...,

ще се борим...!

 

С теб, любими ставам по - добър човек,

въпреки всичките ми грешки...

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Понякога искаме да отдалечим любимия човек, за да го предпазим от всичко, от всички и най - вече от нас самите, но в един момент разбираме, че любовта помежду ни...е най - голямата защита...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??