14 feb 2009, 21:34

Отдавам се 

  Poesía
585 0 1
 

Отдавам се

Сърцето си пред теб отварям.

Разголвам се до болка.

Събличам духовните одежди.

Събличам ги без свян и срам -

оставам гол, незащитен.

Полагам ценности и чувства.

Полагам всичко в твоите ръце -

полагам туптящо от любов сърце.

Отдавам се изцяло...

Отдавам душа и тяло.

© Димитър Митов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??