27 ago 2015, 18:38

Отдел "Любов" 

  Poesía
329 0 0

Било, каквото е било.

Най-хубавото ще личи,

дори да си е отишло.

Историята ще мълчи,

но архивите са стриктни –

всяка думичка и мисъл

са останали нескрити.

Някой всичко е записал.

Всичко точно е разказано.

Всяко чувство, всеки зов

са събрани и запазени.

Завинаги. В отдел „Любов“.

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??