14 jul 2006, 1:57

Отиде си 

  Poesía
610 0 0
Отиде си без дума дори,
не каза къде, нито защо,
не каза във кого е вината
и остави две празни ръце.

Отиде си без поглед даже
без целувка, без сълзи,
не те спряха молбите ми,
нито как ти шепнех остани.

Отиде си, не се обърна,
просто продължи напред,
и остави ме сама с вината
и безумно влюбена във теб.

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??