Jul 14, 2006, 1:57 AM

Отиде си 

  Poetry
611 0 0
Отиде си без дума дори,
не каза къде, нито защо,
не каза във кого е вината
и остави две празни ръце.

Отиде си без поглед даже
без целувка, без сълзи,
не те спряха молбите ми,
нито как ти шепнех остани.

Отиде си, не се обърна,
просто продължи напред,
и остави ме сама с вината
и безумно влюбена във теб.

© Антоанета Тонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??