20 jun 2006, 16:08

Отивам си 

  Poesía
828 0 5
Отивам си - не утре, не днес
просто сега...
Отивам си сега, завинаги и никога
няма да спра,
никога вече не ще обърна глава.
Никога вече няма да се моля за любов, никога вече
няма да се превръщам във роб.
Отивам си за последен път
и от върха ще гледам с гордо вдигната глава
всички, които остават там долу в прахта.
Разберете - живота е кратък миг,
полъх само във косите и ей, така
загиват си мечтите.Отивам си
но не назад, а напред - там, където ме чакат
върхове непокорени и мечти от
мене сътворени.
Свободна съм, дишам, живея - някой
бе казал: "...тъй както умея".

© Нана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??