10 jun 2014, 19:08

Отивам си 

  Poesía » De amor
682 0 0

Отивам си, прегръщам самотата, 
намерих си причина за да те оставя.
Отивам си затръшвайки вратата.
Отивам някъде за да забравя.
Как искам споените да изтрия 
за ласките, целувките, за любовта. 
Да бягам някъде и да се скрия,
отивайки си, зная че греша.

© Полина Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??