10 июн. 2014 г., 19:08

Отивам си 

  Поэзия » Любовная
683 0 0

Отивам си, прегръщам самотата, 
намерих си причина за да те оставя.
Отивам си затръшвайки вратата.
Отивам някъде за да забравя.
Как искам споените да изтрия 
за ласките, целувките, за любовта. 
Да бягам някъде и да се скрия,
отивайки си, зная че греша.

© Полина Красимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??