26 nov 2011, 22:34

Отиват си сезоните от мен 

  Poesía » Otra
1217 0 59

Отиват си сезоните от мен

и други празници са в календара,

празнува самотата имен ден,

единствен споменът не я забравя.

 

Износи бялото си пролетта,

качú цената лятото на синьото,

разбрала, че е златна есента,

започна да пробутва и ръждивото.

 

А зимата с премръзнали крака

продава праз и тикви на пазара,

на коледа се случват чудеса -

измъквам от чувал елхата стара.

 

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??