7 mar 2015, 22:01

Откакто теб те няма 

  Poesía » De amor
488 0 0

Откакто теб те няма, аз всяка вечер много трудно заспивам
и се моля на Бог поне той да те пази и да те обича, ако може повече от мен....
Да те цени и да те направи щастлива, защото наистина го заслужаваш,
но недей да се притесняваш, защото аз ще се оправя някой ден!

Ти си замина и ме нарани жестоко, сега не искам да виждам повече жена,
която отново да ме лъже, да си играе и да се преструва като теб, не искам!
Защото всички сте различни и всички имате собствена теория за любовта,
но аз я гледам от друг ъгъл, а вие искате да я играете по вашите правила....

Откакто ти си тръгна, аз пия всяка вечер и си признавам, че така по-малко ме боли,
но искам да съм честен и ти казвам, че не знам докога ще мога да издържа...
Защото за известно време те забравям, но на сутринта пак си в моите мисли
и не знам дали си заслужава заради една жена да се наказвам така...

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??