Не искам да умра сам
Не искам да живея изоставен
Отказвам да пусна това,
защото душата ми се разби
Не искам да те уведомявам,
че сърцето ми е толкова измъчено
Отказвам да го покажа
Това изобщо не е шега
Вътре духът ми избледнява,
защото никой изобщо не го интересува
Събуди ме, когато това свърши
Писна ми да живея живот като мечта
Защото в края на деня аз не съм ти
© Емил Богданов Todos los derechos reservados