May 18, 2021, 8:43 PM

Отказвам 

  Poetry
353 0 0

Не искам да умра сам
Не искам да живея изоставен
Отказвам да пусна това,

защото душата ми се разби

Не искам да те уведомявам,
че сърцето ми е толкова измъчено
Отказвам да го покажа

Това изобщо не е шега
Вътре духът ми избледнява,
защото никой изобщо не го интересува

Събуди ме, когато това свърши
Писна ми да живея живот като мечта

Защото в края на деня аз не съм ти 

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??