28 abr 2015, 21:51  

Откога 

  Poesía » De amor
346 0 0

 

"Откога"



Откога дърветата пущат листа
за да покажат русата коса на есента,
а  вятър събира я набърже в ръка
за да постели зимата своята брада.
Откога дъждът измива бялата земя
за да се разнесе пролетната миризма,
 а слънце вдига често топлата си глава, 
докато усети се на лятото дъха.
Откога разкрил съм ти любовта
и никой сезон не променя това...
 


28.04.15г
третият 
 





© Третият Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??