10 oct 2012, 12:52

Открадната целувка 

  Poesía » Erótica
1853 2 8

Открадната целувка

 

 

Целувка, набързо открадната

от рамото ми... Полуразголено...

И тази вечер вече не е същата.

А така също и аз. И е позволено...

 

 

Устни - безразсъдни. Желаят

устните ми... Полуразтворени...

И с теб е свършено... Изгарят...

Малко мисли... Думи - искрени...

 

 

Целуваш... Капки от шампанско

по кожата ми... И е сатенено.

Под мен. Задъхано е... Испанско...

А всичко диво в теб... Подчинено...

 

 

И само още няколко целувки...

По-надолу... И ще разцъфнат

градините... Без преструвки...

И нектари... Докато пресъхнат...

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??