18 mar 2016, 7:48

Откривай ме 

  Poesía » De amor
519 1 4

Откривай ме, когато вън вали.

Откривай ме в утринните паднали мъгли.

Откривай ме, когато слънцето залязва.

Откривай ме, когато във сърцето ти любов пролазва.

Откривай ме, когато вън е топло лято.

Откривай ме в отлитащото посред есен ято.

Откривай ме в лъчите на изгряващото слънце.

Откривай ме, макар и обичта ти да е само зрънце.

 

Откривай ме,

откривам те и аз.

Продължим ли да се откриваме,

ще има вечност за нас.

© Лилия Чолашка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??