16 ene 2019, 12:43

Откровена 

  Poesía » De amor, Otra
688 0 0

Не ща случайни ласки,
нито вятър безпътен.
Първично родени дразги,
последващи крясъци в топлия пристан.

За твоите очи милея,
скъпи, далечни като Кардиф.
За нова пролет копнея,

за щастие от неизгасващ порив.

© Deya Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??