Jan 16, 2019, 12:43 PM

Откровена 

  Poetry » Love, Other
686 0 0

Не ща случайни ласки,
нито вятър безпътен.
Първично родени дразги,
последващи крясъци в топлия пристан.

За твоите очи милея,
скъпи, далечни като Кардиф.
За нова пролет копнея,

за щастие от неизгасващ порив.

© Deya All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??