26 oct 2008, 20:30

Откровение 

  Poesía » De amor
757 0 6
 

Потъвайки в очите кадифени,

достигна той до нейната душа.

На любовта от плама покосени

за първи път отпиха от греха.

 

Ръка в ръка откриха висините,

с допрени устни, сплетени тела...

На чувства нови, скрити сред мъглите,

творяха те безбрежна красота.

 

Загърбили обвивките си тленни

и слели същностите си в една,

открадват мигове безценни

от нишката, изплела вечността.

© Мадлен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??