Потъвайки в очите кадифени,
достигна той до нейната душа.
На любовта от плама покосени
за първи път отпиха от греха.
Ръка в ръка откриха висините,
с допрени устни, сплетени тела...
На чувства нови, скрити сред мъглите,
творяха те безбрежна красота.
Загърбили обвивките си тленни
и слели същностите си в една,
открадват мигове безценни
от нишката, изплела вечността.
© Мадлен All rights reserved.