12 may 2010, 21:58

Откровение... 

  Poesía » Otra
637 0 18

 

Откровение...

 

Три пъти посягах над думите -

да им сложа вериги. Да ги усмиря.

Три пъти ръцете отпусках -

не можах да простя.

 

Слушах музика. Спирах мислите -

исках доброто да  взема на стоп.

Да избягаме от мястото на причините.

В свят без теб. В друг живот.

 

И мълчах. Съдех себе си и упреквах

твоята жажда за власт.

Тънката тишина ти отива.

Замълчи! Търся себе си аз.

 

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??