31 jul 2008, 7:02

Откровение 

  Poesía
551 1 8
Откровение

Във фантазия една
целувах те страстно.
Само мечта,
но беше прекрасно.

Поспри и ме забележи,
че аз те забелязах.
Проговори и ми кажи,
че аз ти го казах.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??