30 sept 2014, 7:34

Откровено с вината 

  Poesía
334 0 2

Зад ъгъла на всяка вяра

остава мъничко съмнение.

Ореолите са толкоз много

за едно едничко откровение,

 

че навярно Бог е сънен

и не вижда свойта грешка.

Светнали са коледни елхи,

с ореоли – въртележка.

 

Бог навярно, може би,

е забравил за земята,

спи си нейде кротко спи,

откровено със вината.

 

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??