14 jul 2008, 14:21

Отляво болката пулсира... 

  Poesía » De amor
2753 3 45
 

Отляво болката пулсира...

 

 

Сълзите ми

приличат на мълчание.

Заключили са

писъци от вчера.

Прииждат като лудост

оправдания.

Погубват ме,

преди да се намеря.

А впримчено

отляво

във ръждива котва,

едно сърце пулсира.

Като стон.

Потъва вярата -

удавница...

в пробита лодка.

Чернее страшно

смръщен небосклон.

Сълзите ми

дамгосват

с огнени езици.

Дълбаят белези,

невидими с очи.

 

Но в крайчеца

на черните зеници

последната сълза

за теб...

ще се стопи.

 

 

10.07.2008 г.

                                  клип, Отляво болката пулсира...

 

© Гергана Шутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??