11 dic 2009, 0:45

Отминал копнеж 

  Poesía » De amor
684 0 1

 

Започнах да рисувам нов роман,

във него  се надбягват само сенките.

И няма принцове и кон, в коприна оседлан, 

единствено  се лутаха копнежите...

 

Копнежи  -  песни неизпяти,

недоизтанцуван самодивски танц.

Понякога дори ми става ядно - 

 бягат чувства, тласкащи към ад!!


Не ме съдете –  и аз не съм безгрешна,

огромен айсберг с обичта си ще стопя.

В тъмнината като факел ще проблесна,

ако  копнежът бъде  сбъдната мечта!

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Понякога дори ми става ядно,
    че ме напуснаха чувствата завчас!

    Само ето това не ми харесва... Конкретно - думичката ЗАВЧАС. Иначе е хубаво!

Propuestas
: ??:??