12 dic 2021, 18:41  

ОТминало 

  Poesía » De amor
675 0 7

Думите ми литнаха в есента,

обрули ги студена зима,

смени сезоните и любовта,

помежду ни нещичко изстина.

Обърна топли рамене

залезът неземно кратък,

потопи се в синьото море

по вода остави отпечатък.

Сезоните меняха ход,

отляво се меняха чувства,

лодка в море без брод

твоите следи изпусна.

 

© Гергана Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??