19 abr 2009, 22:50

Отмъщение 

  Poesía » De amor
640 0 0

Искам нокти в теб да забия

и да изкрещя смразяващо СПРИ!

С отровна кама сърцето ти да пробия

за да се молиш за милост ти.

С окови да те прикача на стената

и да те измъчвам със секси чар,

да крещиш от болка и от сладост,

да виждам в очите ти угасващата жар.

Моят ред дойде да бъда съдница,

стига си ме съдил само ти.

Животът ми с теб ту храм е, ту лудница,

светица съм и луда в твоите очи.

Нима не осъзнаваш, че ти действаш ми така

в мен объркваш право, грешно, тъжно.

Вижданията ми за света.

Потъвам в мрака...

Но в този мрак аз мисля

и отмъщение в кръвта ми се крои.

Ще страдаш, о, любими,

не забравяй мойте черни думи.

Дори и да прощавам, аз съм демон

и на страната ми жестоката съдба е.

Дори и да прощавам, аз жена съм

и пробождам силно, ако ме одраскат.

© Ивичка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??