Със другата ще бъдеш отмъстен...
Със другата, която ме последва...
Спокойно няма в нощите да спиш
и в сънищата аз ще те преследвам!
Във спомени за мене ще тъжиш
и в секи ще дълбае в тебе рана...
Как своята любов ще замениш...
останала в сърцето прикована?!
Щом всяка вещ напомня любовта...
как мястото ми друга ще заеме?!
Със другата ще бъдеш отмъстен...
в очите ù когато виждаш мене!!!
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados