3.04.2012 г., 16:23 ч.

Отмъстен 

  Поезия » Любовна
481 0 0

Със другата ще бъдеш отмъстен...

Със другата, която ме последва...

Спокойно няма в нощите да спиш

и в сънищата аз ще те преследвам!

 

Във спомени за мене ще тъжиш

и в секи ще дълбае в тебе рана...

Как своята любов ще замениш...

останала в сърцето прикована?!

 

Щом всяка вещ напомня любовта...

как мястото ми друга ще заеме?!

Със другата ще бъдеш отмъстен...

в очите ù когато виждаш мене!!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??