18 feb 2009, 9:32

Отначало 

  Poesía
612 0 1

Искам да започна отначало -

копнее моето сърце.

Да бъдем с теб пак едно цяло,

да се милваме с ръце.

Искам за започна отначало,

кажи желаеш ли го ти?

Готова съм и ти го знаеш,

ела при мен във призори.

© СТЕФКА ИЛИЕВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??