23 may 2017, 11:03

Отново аз съм сам 

  Poesía » De amor
263 0 2

Луната зад облаци чезне,

звездите виждат се едвам

и пред мене зинала е бездна,

отново аз съм сам.

 

И за теб отново мисля аз -

напразно за светлина жадувам,

за топъл лъч сред мраз -

за тебе аз тъгувам.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??