23.05.2017 г., 11:03 ч.

Отново аз съм сам 

  Поезия » Любовна
253 0 2

Луната зад облаци чезне,

звездите виждат се едвам

и пред мене зинала е бездна,

отново аз съм сам.

 

И за теб отново мисля аз -

напразно за светлина жадувам,

за топъл лъч сред мраз -

за тебе аз тъгувам.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??