29 ago 2008, 22:56

Отново сама 

  Poesía » De amor
905 0 4
Колко ми е добре сега,
пак сама в нощта,
смяташе, че за теб ще плача,
или от болка ще се влача,
но, скъпи, ти не позна,
така и не разбра, че аз съм силна жена.
Ооо, моля ти се не ми се сърди,
защото между теб и мен
не се получи,
ти какво очакваше да се случи?!
Пак искаш да си с мен,
но днес за глупости не е ден.
Знаеш, че не можеш да си само с една,
на теб ти трябва свобода.
По-добре ми е сама.
Не, не страдам за теб в нощта,
не, не искам да си до мен сега,
защото вече беше мой
и сърцето ми най-сетне намери покой.
Знай, няма да ме имаш ти отново,
само в мечтите ти ще започнем наново.
Колкото искаш за мен реви,
но просто ме забрави.

© Мира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??