21 jun 2007, 20:11

Отново съм сред вас 

  Poesía
488 0 3
Не си мислете, че като не съм влизала отдавна в сайта, съм забравила за своите приятели! Аз съм си отново тук след дълго пътуване и ви посвещавам следния стих!

Отново съм сред вас, с моето лято,
отново съм сред вас, със своя весел глас!
Нося своето ухание познато,
нося своята вечна юлска страст!

Отново съм сред вас, хайде чакам,
да ме приветствате със: Добре дошла,
добре заварили сте вие, но хайде,
отново съм сред вас, приятели, сега!

Отново съм сред вас и ви нося спомен,
за моите стихове, красящи дните ви,
отново съм сред вас и дълг огромен
поемам да съм с вас завинаги!

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • След като веднъж по вените ти е текла дрогата на сайта- няма спиране!
  • Аз съм от скоро,за това те приветствам с Добре дошла!
    Хубави са стиховете,музика ,красота и нежност!
    Поздрав!
  • Добре си дошла отново!!! Хубави стихове за завръщане!!!
    Поздрави, Марияна!!!
Propuestas
: ??:??