16 jun 2010, 15:47

Отново ваканция 

  Poesía » Para niños
800 0 0

Жарко лято дойде отново,

учебната година завърши със смях

и започва нещо ново -

понякога дори и грях.

 

 

Да, във ваканция сме вече

и щастливи като слънчица,

от уроците (и оценките) далече -

просто най-безгрижни деца!

© Виктория Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??