17 feb 2008, 20:45

Отново за парите 

  Poesía » Otra
762 0 11
 

 

Отново за парите

 

Душата ми е шеметна безбрежност,

запълнена с море от топла нежност,

но портмонето ми е много малко,

а римите не се котират. Жалко!

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??