Feb 17, 2008, 8:45 PM

Отново за парите 

  Poetry » Other
783 0 11
 

 

Отново за парите

 

Душата ми е шеметна безбрежност,

запълнена с море от топла нежност,

но портмонето ми е много малко,

а римите не се котират. Жалко!

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??