23 ene 2012, 8:56

Отпечатва Януари... 

  Poesía » Otra
645 0 3

 

Отпечатва Януари...

 

Отпечатва Януари своя лик –

сипе минуси до синьо

в стъпките дълбоки на класик

с тайнство ямурлук и вино.

 

Отпечатва Януари моето начало

във ядрото на спирала с хармоничен код...

Боже! Там е нещо изтъняло -

още търся към хармонията брод.

 

 

© Николай Начев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??