15 dic 2010, 17:05

Отпускарче 

  Poesía » De humor
885 0 0

Отпускарче

 

Аз съм отпускарче и обичам

по поляни и гори да тичам.

На палатчица ще спя,

гъбки бели ще бера.

Цял ден с въдичка в ръка

прясна рибка ще ловя.

Вечер огънче ще накладем,

цял глиган ще опечем.

Биричката яко ще се лее,

докато дружинката ни не пропее.

Ако шефчето ви дойде с вас,

дръжте го на хляб и праз.

Бира вие няма да му давате,

после да не съжалявате.

 

P.S. Шефче, вече си известен :))). И ако се напиеш пред нас, на никого няма да кажем :)

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??