Отпускарче
Аз съм отпускарче и обичам
по поляни и гори да тичам.
На палатчица ще спя,
гъбки бели ще бера.
Цял ден с въдичка в ръка
прясна рибка ще ловя.
Вечер огънче ще накладем,
цял глиган ще опечем.
Биричката яко ще се лее,
докато дружинката ни не пропее.
Ако шефчето ви дойде с вас,
дръжте го на хляб и праз.
Бира вие няма да му давате,
после да не съжалявате.
P.S. Шефче, вече си известен :))). И ако се напиеш пред нас, на никого няма да кажем :)
© Виктория All rights reserved.