20 sept 2005, 21:48

Отражения 

  Poesía
760 0 0
Крача в безпътица. Суетна тълпа.
Витрини край мен. Отражения.
Студени капки. Жълти листа.
Коли. Светофар без значение.

Хладна вечер. Сбор от съдби.
Безлюдни села в шумен град.
Стъки-събития, кратки мигове,
спомени - слънчев площад.

Весел празник. Звън на китара.
Смях. Полумрак. Две тела.
Многолика, тъгуващо-бързаща гара
запокитена нейде в нощта.

Крачка, втора. Миг затъмнение.
Крещят изпотрошени спомени.
Светят витрините, но без отражения.
Есен. Вятър листата подгони.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??