4 nov 2009, 22:21

Отречен 

  Poesía » De amor
456 0 0

Туптят сърца ни с равен ритъм,
прекрасен бeше този ден.
Но мина време и сам се скитам.
Три пъти отрече се от мен.

16.10.2008

© Галин Вайов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??