10 may 2008, 13:46

Отредено 

  Poesía » De amor
579 0 7

Не избираме живота,

не избираме смъртта

и сърцето ми самичко,

без да иска, теб избра.

 

Не избираме тъгата,

не избираме сълзи,

тъй животът е устроен,

все за нещо да боли.

 

Всичко тук е отредено

и животът, и смъртта,

и сърцето, като всичко,

не избира любовта.

 

Всичко тук е отредено,

как от нея да избягам??

Отредено да те искам.

Отредено да те нямам.

© Красимира Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??