4 ago 2011, 23:48

Отрова 

  Poesía » De amor
427 0 0

         Нищо не е по-еротично,

       да чувстваш кожата си,

       прилепена до моята.

       Вливам отрова -

       с целувки.

        Не съм ти жена,

      не съм ти любовница,

      не съм твоя собственост

       и вливам отрова.

      Изгарям отвътре

      и те правя роб.

      За мен си стока

      може би

      или жертва

      на забранения

       плод.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??