28 mar 2012, 14:22

Отровни лъжи 

  Poesía » De amor
574 0 0

Днес е ден печален за моята душа.
С лъжите твои,
като стрели отровни,
я отрови ти сега
и затова е печална тя.
Таз отрова черна,
разяжда душата ми наранена
и болка непоносима
в сърцето ми се забива.
Как сега да я спася?
Кажи ми ти веднага.
Или по-добре замълчи,
че само думи отровни,
като змии черни,
излизат от твоите уста.
А сърцето ми, недоизлекувано,
с рана отровна се сдоби
заради твоите лъжи.
Как да го излекувам?
Кажи ми ти или замълчи,
за да не слушам аз
твоите лъжи отровни,
погубващи нежната ми душа.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??